betaald parkeren Den Bosch
In het centrum van Den Bosch geldt betaald parkeren op alle dagen van de week. Helaas heeft het centrum van Den Dosch heeft te weinig parkeerplaatsen voor het groeiend aantal auto's. Daarom is het hier op koopavonden en in het weekend erg druk. De beste parkeerplek vindt u dan in één van de parkeergarages in het centrum of op één van de P+R's/Transferia niet ver van het stadscentrum.

Tijden en Tarieven Betaald parkeren Den Bosch

Hieronder de parkeertarieven en parkeertijden van betaald parkeren in Den Bosch. Let er op dat in Den Bosch centrum ook op zondag betaald parkeren geldt.
Welke zone
Tijden Betaald Parkeren
Parkeertarief
Zone A - Centrum Den Bosch
ma t/m za | 09.00 – 24.00 uur
zondag | 12.00 – 24.00 uur
€ 4,05 per uur
Zone B - Rand centrum
ma t/m za | 09.00 – 20.00 uur
zondag | 14.00 – 18.00 uur
€ 3,48 per uur
Zone C - Buiten centrum
ma t/m za| 09.00 – 18.00 uur
€ 2,80 per uur
Parkeerduur is max 60 min in de Peperstraat, Hinthamerstraat en Vughterstraat tijdens winkelopeningstijden. Op het Stationsplein mag u maximaal 60 minuten parkeren.

Parkeren met de feestdagen

Op feestdagen m.u.v. nieuwjaarsdag, pasen, pinksteren, kerstmis geldt betaald parkeren.

Vliert en Vughterpoort

In de Vliert en Vughterpoort geldt betaald parkeren op maa t/m zat van 09.00-18.00 uur.
Parkeren op zondagen, nieuwjaarsdag, pasen, pinksteren en kerstmis is hier gratis. Check altijd de automaat!

Deuteren

In Deuteren geldt betaald parkeren op maa t/m zat van 09.00-20.00 uur. Parkeren op zondagen, nieuwjaarsdag, pasen, pinksteren en kerstmis is gratis.

Mobiel parkeren Den Bosch

U kunt uw parkeergeld cashless (alleen met pin) betalen maar ook met smartphone, sms of telefoon. U betaalt dan alleen de werkelijke parkeertijd. De volgende belparkeermogelijkheden heeft Den Bosch:
parkmobile parkline smsparking belparkeren myorder easy anwb mtc mkb

Parkeren voor gehandicapten Den Bosch

centrum Den Bosch parkeerautomaat
Houders van een gehandicaptenparkeerkaart mogen gratis parkeren op de betaalde parkeerplaatsen. GPK-houders kunnen op vertoon van hun kaart toegang krijgen tot de autoluwe binnenstad om te parkeren op één van de gehandicaptenparkeerplaatsen. Ook in de blauwe zones rondom de binnenstad kunt u gratis parkeren. Gebruik hier wel uw blauwe schijf. Parkeren op plaatsen van vergunninghouders is niet toegestaan.